6 місяців з початку роботи цифрового освітнього центру «Вулик»

Минає 6 місяців з початку роботи в Бобрицькій гімназії цифрового освітнього центру «Вулик». За понад 1000 годин роботи нараховано більш як 4,5 тисячі відвідувань – це учнівство, батьківство та вчительство не лише нашої гімназії, а й громади (і не тільки). Як невтомні бджілки, весь цей час у вулику створюють рух та активності тьюторки. Діти приходять у центр вчитися, просто затишно й спокійно перепочити, поспілкуватися, надолужити освітні втрати, пограти разом в настільні ігри, вчити німецьку й англійську мови, малювати, вишивати, ліпити, займатися з психологами, читати, скористатися ноутбуками та планшетами… Приходять до нас у центр і вчителі, щоб провести урок, скористатися ґаджетами, пограти в ігри. А дехто використовує центр як локацію для усамітнення. І це класна можливість, адже у "Вулику" для цього є всі умови: зручні меблі, пуфи, ковдри. Хтось заходить почитати чи пограти в ігри, а інколи – просто випити чаю й обговорити робочі плани, організацію заходу.

А скільки заходів організовано, в тому числі за сприяння SavED: заходи БФ «Право на захист», уроки з мінної безпеки від FSD, інтерактивний театр від БФ «Клуб добродіїв», кіноклуб, навчальні вебінари для учнівства та вчительства з різних тем тощо.

Словом, «Вулик» дзижчить. Це зауважили більшість наших гостей після проведеної нещодавно тьюторками пані Інною й пані Аллою інтерактивної екскурсії центром для директорства та адміністрації Броварського району та Великодимерської ТГ в ході семінару «Функціонування закладів освіти Великодимерської ТГ, створення сучасного безпечного освітнього середовища». Приємно було чути відгуки: «У вас тут так класно», «Тут така чудова атмосфера», «Дякуємо за цікаву екскурсію»… Гості не лише познайомилися з ресурсами центру, а ще й поворожили на наших чудових книгах, «читали» метафоричні картки з гри «Dixit», дізналися про програму СЕЕН – соціально-емоційного та етичного навчання - і все це в комфортному відкритому колі спілкування.

А найтеплішими для нас є відгуки від дітей. Коли є позитивний фідбек, відчуваєш задоволення від власної роботи попри втому. Дякуємо нашим відвідувачам та відвідувачкам за те, що приходите, цікавитеся нашою роботою, мотивуєте й надихаєте.

Вдячні savED та U-LEAD з Європою за створення й наповнення такої важливої в сучасних умовах локації для мешканців громади.

https://www.facebook.com/ULEADwithEurope

https://www.facebook.com/saved.savedschools

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування