Магістральна (не)конференція mini - EdCamp Bobryk

Магістральна (не)конференція mini EdCamp Ukraine Bobryk

"Освітній фандрейзинг на практиці"

Повірмо💙💛Перемагаймо💙💛Підтримуймо💙💛

EdCamp Ukraine - місце професійного зростання⚡️

Настав час РЕФЛЕСІЇ і не тільки🔥🔥🔥

06 квітня 2024р. поширювали досвід ЗМІН на Магістральна (не)конференція mini - EdCamp Bobryk разом з особливим десантом для всієї спільноти, що прагнуть змінити освіту🤝

🇺🇦На наш захід злетілося з 10 областей України так званих "білих ворон" - яскравих, творчих і небайдужих освітян/-ок, агентів/-ок змін, які прагнуть перевтілень як внутрішніх так і зовнішніх.

Всі ми різні, але нас об’єднує одне: бажання бути ефективними, навчати наших дітей так, щоб вони стали успішними та щасливими!

З 10 областей України обмінювалися досвідом, ідеями, напрацюваннями у неформальній обстановці у Бобрицька гімназія🤗

Ми не боїмось змін! Продовжуємо змінюватись!

Мета (не) конференції — показати, наскільки кожен стейкхолдер в освіті важливий для її відновлення, і що лише в синергії можливо зробити зрушення💛💙

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати🙏

Наша команда дійсно зробила все можливе і не можливе для проведення заходу, за що я вдячна кожному працівнику і працівниці гімназії та дошкільного підрозділу.

🤝Вдячні за підтримку в організації проведення заступнику селищного голови Олександр Куценко, впевнено можемо сказати ми не підвели і готові до наступних заходів від #EdCamp….

Ми готові і надалі змінюватись…і це не про стіни…

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати🙏

Регіональні (не)конференції міні-EdCamp за програмою «EdCamp in a Box 8.0. Повірмо. Перемагаймо. Підтримуймо» відбуваються за сприяння широкого партнерського кола.

Державне партнерство 👉 Міністерство освіти і науки України,Державна служба якості освіти України,Український інститут розвитку освіти, Освітній омбудсмен Сергій Горбачов

За міжнародної підтримки 👉 програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

Ще більше інформації фото та відео за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/1219787822331846/