Ремонтні роботи дошкільного підрозділу продовжуються

Продовжуємо звітуватись про етапи ремонтних робіт частини відмостки дошкільного підрозділу Бобрицька гімназія. Садочок був введений в експлуатацію 1982р., зазнав значних руйнувань під час окупації тай непрохані гості, які проживали шкоди наробили. На даний момент садочок налічує 54 вихованці, при закладі працює філія «Школи мистецтв». Тож рухаємось далі, залучаємо позабюджетні кошти для створення безпечних та комфортних умов.

ДОВІДКОВО👇

🤝Проєкт «Здійснення ремонту відмостки, вхідних груп та підвального приміщення в будівлі дошкільного підрозділу Бобрицької гімназії Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області» реалізується ГО «СВ-Платформа» SV Platform Analytical Center

💲Фінансування отримано в рамках проєкту "Підтримка відновлення України", що реалізується Helvetas Swiss Intercooperation в межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансуванням Swiss Solidarity.

❗️Відповідальність за зміст інформації несе Громадська організація «СВ-Платформа». Інформація, що представлена у публікації, не завжди відображає погляди Helvetas та Swiss Solidarity.

Дякуємо Олександр Куценко за допомогу у налагодженні співпраці🤝

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування