Відбувся моніторинг ремонтних робіт частини відмостки у дошкільному підрозділі

🤝Відбувся моніторинг ремонтних робіт частини відмостки у дошкільному підрозділі Бобрицька гімназія представниками #Helvetas_Swiss_Intercooperation в межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансуванням #Swiss_Solidarity.

Обговорено терміни, контроль, регулярна перевірка виконання кожного етапу робіт (підготовка, укладання матеріалу, надання фото відео звіту, фінішні роботи, відповідність виконаних робіт).

❗️Рекомендували продовжити систему звітів про хід виконання робіт: щотижневі або щоденні звіти з фото на сайтах гімназії та Великодимерська територіальна громада, у соціальних мережах.

Долучились до моніторингу заступники селищного голови Олександр Куценко, який посприяв у залученні даного проекту та Рубанка Олександр.

Вдячні Анатолію Бочкарьову за підтримку та небайдужість, саме під час його керівництва було розпочато багато грантових проектів по відновленню закладів.

Довідково:

Проєкт «Здійснення ремонту відмостки, вхідних груп та підвального приміщення в будівлі дошкільного підрозділу Бобрицької гімназії Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області» реалізується ГО «СВ-Платформа».

Фінансування отримано в рамках проєкту "Підтримка відновлення України", що реалізується #Helvetas_Swiss_Intercooperation в межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансуванням #Swiss_Solidarity.

Відповідальність за зміст інформації несе Громадська організація «СВ-Платформа». Інформація, що представлена у публікації, не завжди відображає погляди Helvetas та Swiss Solidarity.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування